Spiriturious
Avsnitt

Spiritualitet & Medialitet med Frida Westerdahl

I detta avsnitt möter vi magiska Frida Westerdahl, medium, kundaliniyoga- och meditationslärare och coach i andlig och personlig utveckling.

Vi hade tänkt prata med Frida om änglar eftersom en del av hennes mediumskap handlar om att kanalisera ärkeänglar, änglar och uppstigna mästare. Samtalet fick dock en lite annan karaktär då Frida så vackert ledde med oss på en andlig resa där vi guidas av henne in i den spirituella världen. Hon berättar sin historia om hur hon fann spiritualiteten och hur hon hittade tillbaka till sina gåvor och bejakade dem. Hur hon gick från att arbeta heltid som skådespelerska till att ägna sig helhjärtat åt det hon gör idag.

Vi pratar om medialitet, om att upptäcka sina gåvor och vinsterna med att verkligen ge sig hän åt en practice, i detta fall Kundaliniyoga. Vi pratar om vikten av att lyssna inåt för att finna sitt inre mission och för att ta reda på vad DU verkligen vill och vem du egentligen ÄR och vad du behöver.

För oss blev detta som en spiritual transmission där vi lyssnade till Fridas historia som i trans, och vår förhoppning är att även du som lyssnar kommer känna samma meditativa känsla. Vi skulle faktiskt vilja rekommendera att du kanske tar en promenad i skogen eller lutar dig tillbaka hemma i soffan i lugn och ro när du lyssnar, för att verkligen ta in Fridas ord. 

Under intervjun pratar Frida om ärkeängeln Mikael och hänvisar också till vår koppling till honom och det får ni höra mer om i ett litet eget miniavsnitt - så stay tuned för det.

Vi hoppas och tror att ni kommer älska detta avsnitt lika mycket som vi!

Om du vill veta mer om Frida, hennes kommande events, retreats eller är intresserad av hennes coaching och vägledning, kika in på www.spiritualyogini.com och glöm inte att följa henne på Instagram @fridawesterdahl

Följ också gärna oss på @spirutirious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.

TACK för att ni lyssnar!

Peace & Love

Emma och Josefina

Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.