Spiriturious
Avsnitt

SOLO: Portaler, Starseeds och Retrograde Reflections

SOLO EPISODE!! I vanlig ordning gick vi på feeling och spelade - i sista sekund - in ett soloavsnitt! Det var det som ville komma ut den här veckan.

För oj vad mycket energier och portaler det är just nu. Det är SÅ mycket som händer och det känns som en ny tid vi går in i efter månförmörkelsen i måndags. Ett skifte, där vi släpper taget om något, stänger en dörr och öppnar en annan...

Vi pratar om just den - månförmörkelsen i skorpionen, vi pratar Pleadean Portal, om hur Josefina känt att det är mycket kring Starseeds som kallar på henne just nu, en aktivering som sker. Hon berättar om en väldigt speciell upplevelse som hon var med om härom natten och Emma delar den meditation hon gör just nu som bland annat innehåller lite vissling!

Vi pratar Mercury Retrograde som vi befinner oss i just nu och tar chansen att i sann retrograd-anda - reflektera och titta tillbaka lite - hitta meddelanden och budskap i våra tidigare avsnitt bland annat. Kan det också finnas budskap i att väga toapapper?

Vi pratar om kommunikation - också det i linje med Merkurius - kommunikationsplaneten.

Det är mycket, det är sprudlande och spretigt men vi hoppas ni ska gilla det!!!

Vi drar också ett kort till er alla mot slutet så missa inte det!

TACK för att ni lyssnar!!!

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.