Spiriturious
Avsnitt

Reiki, Manifestation och att våga hoppa med In Spirit-duon Matilde Wergeland och Rosanna Irgensdotter

EPISODE NO. 3 är HÄR! Och i detta avsnitt har vi ett bubbligt och sprudlande samtal med underbara Matilde Wergeland och Rosanna Irgensdotter. Både Matilde och Rosanna arbetade tidigare inom modevärlden men kände att de egentligen var kallade till att göra något annat. Idag jobbar de med Reiki men också med yoga, meditation, holistisk hälsa och tantra. De driver In Spirit Reiki tillsammans där de erbjuder kurser och workshops inom Reiki. Dessutom är de, liksom vi, en podd-duo i underbara Podcasten In Spirit Podcast. 

I avsnittet får vi höra om hur Matilde och Rosanna drogs till och fann varandra och hur de hittade till Reikin, som har kommit att bli en så stor del av deras liv. Vi går också djupare in på vad Reiki är, hur det går till, vad man egentligen kan förvänta sig av en Reikisession och varför de tror att den fått sådan spridning och ökat i både antalet utövare och mottagare den senaste tiden. 

I intervjun berättar de också om hur de vågade lita på både magkänsla och intuition för att våga hoppa och till slut lämna sina tidigare, på pappret, otroligt eftertraktade och creddiga jobb för att istället följa sitt kall och satsa på det hjärtat sade var rätt. Deras historier inspirerar till mod och kraft att lyssna inåt och välja den väg som ger pirr, och känslan av Hjälp! – hjälp och pirr är ibland det enda som behövs;)... 

Vi avslutar med ett samtal om vårt favoritämne manifestation. Matilde och Rosanna är TRUE manifestation queens och ger oss otroligt bra tips på hur vi kan manifestera oss fram genom livet och vi bjuds också på fantastiska real life manifestation stories.

Om du vill veta mer om Matilde och Rosanna, deras kommande gemensamma events, retreats eller utbildningar kika in på www.inspiritreiki.se eller följ @inspiritreiki på Instagram. Blev ni nyfikna på Matilde så hittar ni hennes superhärliga online-plattform, the Retreat på; www.healthbym-theretreat.com och om ni vill läsa mer om vad Rosannas kan erbjuda gå in på www.reikirossi.se, och glöm nu inte att följa dem på Instagram; @Healthbym och @Reikirossi.

Följ också gärna oss på @spiriturious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.

TACK för att ni lyssnar!

Peace & Love

Emma och Josefina

Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.