KVINNOHÄLSA och menscykeln - OH SO viktiga ämnen att prata om och idag får vi möta otroligt härliga Sheila Arnell som guidar oss igenom våra fyra inre årstider - vår magiska menscykel.

Sheila är författare till boken De Fyra Årstiderna - kropp, sinne och njutning under hela menscykeln, hon är yoga- och meditationslärare och driver About Yoga. Hon är också föreläsare och poddare! Hon har så mycket visdom och en väldigt skön energi OCH härlig röst att lyssna på.

Och vilket avsnitt detta är. Det så mycket visdom i vår kvinnokropp och det finns så mycket kraft att hämta om vi följer och lever mer i synk med vår menscykel. Sheila går igenom cykeln - de inre årstiderna - och delar med sig av tips och råd för hela cykeln och hur vi kan lära känna den bättre. Vi får veta varför det är det ultimata biohacket för oss kvinnor att följa vår cykel! Vi snackar retoxing och balans - Sheila är ju Våg ;). Vi drar lite kort som leder oss vidare in på balans och även lite Atlantis och Lemuria...Vi pratar om grundning och vi snackar också lite allmänt om kvinnor, preventivmedel, sexlust och feminism och sånt härligt.

Sheila skickar med sitt allra bästa tips till oss som verkligen ALLA kan göra - DO NOT MISS!!

Älskade detta samtal och hoppas ni ska älska det lika mycket som jag. Vill ni veta mer om Sheila - följ henne på Instagram @sheilaarnell och lyssna på hennes poddar: About Yoga & Meditation och Isabella Söker Sheila. Hennes bok De Inre Årstiderna hittar ni HÄR.

Veckans avsnitt görs i samarbete med det svenska kosttillskottsföretaget Elexir Pharma som är tillbaka som sponsor i podden vilket känns superkul. Och eftersom vi är inne på temat kvinnohälsa vill jag särskilt tipsa om deras produkt WoHo! som är en produkt speciellt utvecklad för oss kvinnor för mer hormonell balans. Just nu och fram till den 29/10 får du 25% rabatt på WoHo! hos Life-butikerna - se länk till erbjudandet HÄR.

TACK för att ni lyssnar!!!!!!

Peace & Love

Josefina

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom . Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.