Spiriturious
Avsnitt

Back to Nature, Cacao och Manifestation med Nina Medicina

Spiriturious PREMIÄR!!

Vi vill börja med att tacka alla som peppat och hejat på Spiriturious OCH vi vill tacka de fantastiska skaparna till vårt alldeles eget Spiriturious Sound - Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, båda två helt otroligt duktiga låtskrivare och producenter, för närvarande studerande på Digital Musikproduktion Storuman. STORT TACK också till Musikmakarna och Digital Musikproduktion Storuman för förmedling av kontakten och för att ni gjorde samarbetet möjligt! Vi vill också säga STORT TACK till vår underbara coach, social media guru och creatrix Mikaela Aare som har skapat vårt otroligt fina artwork. Utan dig ingen podd Mikaela.

ABOUT THE EPISODE

I vårt allra första avsnitt träffar vi fantastiska Nina Wiger a.k.a Nina Medicina. Nina är en spaceholder och healer inom naturmedicin, transformational breathwork och soundhealing. Nina är den som har introducerat oss till den ceremoniella kakaons magiska värld och hon håller helt underbara kakaoceremonier och magiska ritualer, gärna ute i naturen i Skåne där hon bor och driver sitt retreat ”The Wild Meadow”.

I detta härligt, sprudlande samtal med Nina får vi ta del av hennes manifestationsresa genom livet och världen, en fängslande skildring av hur hennes drömmar och intentioner uppfyllts genom stark tro på sina mål och visioner, visualisering och genom att take action men samtidigt också våga go with the flow och lita på universum. Vi pratar om Ninas väg in i den spirituella världen och hur hon hittade kakaon och hur den förändrade hennes liv både fysiskt, själsligt och yrkesmässigt.

Vi djupdyker lite extra i just kakaon - var den kommer ifrån, hur den odlas, skördas och produceras, om varför och hur vi ska dricka den - alla dess goda egenskaper och mycket mycket mer.

Nina pratar också om sin starka connection till naturen och viktigt det är att ge tillbaka och uttrycka tacksamhet till naturen.Vi får även ta del av Ninas visdomar kring hur man kan bryta negativa tankemönster med hjälp av breathwork och shaking och om hur otroligt viktigt det är för oss kvinnor att följa våra cykler. 

Detta är ett inspirerande fullspäckat avsnitt som vi lovar att du inte vill missa!

Om du vill veta mer om Nina och hennes kommande events och retreats, eller kanske vill köpa den kakao vi pratar om i avsnittet - kika in på www.ninamedicina.com. Hennes härliga blogg hittar ni HÄR. Och glöm inte att följa henne på instagram @ninamedicina.

Nina lanserar också snart sitt hjärteprojekt Wild Cacao Collective – som bland annat importerar ceremoniell kakao från ett kvinnokollektiv i Guatemala så håll utkik efter det! Nina är också co-founder till Her Peace, en mötesplats online som erbjuder alltifrån coaching, tips, inspiration och retreats för hur vi kan läka (vår yoni) på mer naturlig väg.

TACK för att du lyssnar.

Peace & Love

Josefina & Emma

Sound: Text, musik & produktion: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.