Gubben Med Hatten
Avsnitt

Gubben Med Hatten #7 - Sanna Lundell, om Horse Yoga Love, hennes hästar och hästvärlden.

Sanna Lundell, om Horse Yoga Love, hennes hästar och hästvärlden.

Ännu en podd och ännu ett djupdyk ner i vår fantastiska hästvärld. Jag älskar verkligen det jag gör och jag älskar verkligen hästar…. Och morötter… ;-)

 

Det jag brinner allra mest för dock är att utbilda och lära ut. Att se ljuset tändas i andras ögon. Vara sig en människa eller en häst.

 

Därför är jag också väldigt stolt över vår distansutbildning: Partnerskap med din häst!

Där kan du för enbart 300kr./månaden få tillgång till en unik och väldigt mångsidig, djupgående och lättsmält utbildning. Du kommer lära dig massor om hästpsykologi, samarbete från marken och från ryggen. Massor om utrustning, träning och mycket mycket mera.

Det finns en färdig kursplan du kan följa steg-för-steg, samt case studies för att bredda din kunskap med olika hästar, olika problemställningar och olika beteenden.

Det spelar ingen roll om du är helt ny med häst eller väldigt erfaren och gärna vill uppnå Mastery.

Utbildning är gjort så att den ständigt uppdateras och ständigt utvecklas så att du alltid har tillgång till det senaste från oss. Vi gör även så att du har möjlighet att vara med på live online föreläsninger, lektioner, case studies eller Q&A varje månad.

Du kan kolla på utbildningen och anmäla dig via vår hemsida. www.heartsandhorses.se (Klicka sedan på "Hästakademin" i menyn längst uppe)

 

Gå in och anmäla dig idag då får du 7 dagars gratis provperiod och kan kolla om det är något för dig.

 

Sanna Lundell… Som du kanske redan vet är hon utöver att vara en vacker och klok kvinna. Hon är även journalist, tv-värdinna, författare och mycket mera. Hon har en podcast som heter "Inte Din Morsa" och hon driver en häst & yoga kursverksamhet.

 

Det vi ska prata om är hur hon kom in i hästvärlden och hur det har format henne. Vi pratar om hennes syn på hästvärlden och vad hon gärna ser i framtiden samt hur det ser ut för henne och hennes hästar i framtiden till och med.

Men vi kommer även in på hennes verksamhet som horsemanship instruktör och hennes samarbete med Sofia Edgren som är yogainstruktör, där de har skapat kursen Horse Yoga Love. En kombination med yoga, mental balans, fokus och sedan hästarna som naturliga läromästare för att bli ett med sig själv och få livsviktiga insikter.

 

Detta här är spännande och något som jag anser är otrolig viktigt och värdefullt för oss hästfolk, med tanke på vår egen personliga utveckling till att bli den bästa partnern för vår häst som vi bara kan. Jag tycker väldigt mycket om Sanna och ska åka och träffa henne och rida med henne till hösten, samt troligen lära mig lite mera om Yoga själv.

Sanna har en underbar röst som jag kan lyssna på länge och hon har en riktigt bred erfarenhet och kunskap om många saker. Inte minst hästar.

 

Så även om Sanna har varit med i ett känt dansprogram då har vi alltså inte kommit hit för att dansa….

Jag hoppas att du gillar mitt samtal med the one and only… Sanna Lundell…

För mera info om Sanna och Horse Yoga Love kolla deras instagram:

@sannalundell

@horseyogalove

Foto: Magnus Sandberg

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Mikkel Oster - Hearts & Horses. Innehållet i podden är skapat av Mikkel Oster - Hearts & Horses och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.