Gubben Med Hatten
Avsnitt

Gubben Med Hatten #4 - WTF Tvång & Manipulation är bra! Trail Talk med Jonna

Trail Talk - WTF Tvång & Manipulation är bra!

Oavsett vart vi är och oavsett vad vi gör då kan vi fortfarande prata om allt och inget. Min lärling Jonna och jag har många långa samtal om utveckling, hästpsykologi, partnerskap, kommunikation och ledarskap och mycket mycket mera.

I dessa Trail Talks kommer vi prata om vad som är aktuellt för oss i Hearts & Horses just på det tidpunkt, vi pratar om Jonnas utbildning och utveckling och vad hon har lärt sig på senaste tiden, samt massor med filosofiska och inspirerande tankar.

I detta avsnitt pratar vi om det uppdrag vi just har varit på; en unghäst och lastning där det handlade om Utveckling och Utbildning och skillnaden på dessa.

Vi pratar om vad träning av hästar är och varför vi inte tränar våra hästar utan istället utvecklar eller utbildar hästarna. Sen stör vi upp lite i jetingboet kring koncepterna Tvång och Manipulation och ger dig ett annat perspektiv, samt pratar om den nuvarande trend eller tendens i hästvärlden till att undvika konflikter och områden där hästarna har svårt eller problem.

Jonna är entreprenör, väldigt kunnig inom design och branding likaväl som fysisk, mental och spirituel hälsa. Hon är relativt ny inom hästvärlden jämfört med så många andra, men har på kort tid lärt sig otroligt mycket och är numera ute och hjälper andra hästfolk med deras hästar. VIll du veta mera om Jonna kan du gå in på hennes hemsida: WWW.JONNABELDT.SE

Eller följa henne på Instagram: mykingapollo

Och Facebook:Jonna Beldt

För mera information om vad vi erbjuder i Hearts & Horses: WWW.HEARTSANDHORSES.SE

Vill du har mera utbildning, livesändningar och videotips? Så gå in på vår Youtubekanal och prenumerera då har du tillgång till massor med inspiration.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Mikkel Oster - Hearts & Horses. Innehållet i podden är skapat av Mikkel Oster - Hearts & Horses och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.