Att träna tillsammans är nyttigt för både dig och din hund. Men hur gör man för att komma igång, och på vilka sätt kan man egentligen träna med sin hund? Avsnittet gästas av Britta Agardh, licensierad Personlig Tränare för människa, certifierad Personlig Tränare för hund samt projektledare för initiativet Sund med hund. Britta delar med sig av tips och trix för cirkelträning med hund samt hur du kan få in träning naturligt i vardagen. Dessutom hjälper hon en lyssnare som hamnat i en ond cirkel där den enda motionen hennes hund får är den där vanliga rundan runt kvarteret... Känner du igen dig? Du som lyssnare får även ta emot värdefulla tips av Jenny Nygren-Strandberg som är fysioterapeut för hund. Hon berättar om vad du ska tänka på för att undvika skador när du aktiverar din hund och hur uppvärmning inför träning fungerar. Missa inte ett fullmatat och spännande avsnitt!

Hundägarpodden är en podcast av Svenska Brukshundklubben om hundar, för hundägare. Varannan vecka släpps ett nytt avsnitt med spännande ämnen och gäster.

Ansvarig utgivare: Ulrika Norell

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Svenska Brukshundklubben. Innehållet i podden är skapat av Svenska Brukshundklubben och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.