Polisen presenterar bevisningen mot Pierre. Han berättar om sin ekonomiska situation och polisen försöker förstå den sms-konversation han har med sin fru Karin dagen då Gustaf och Annika mördas.

Förhörsrummet på scen!

Nu kan du för första gången följa med in i Förhörsrummet. Den 29:e september har vår true crime-föreställning LASERMANNEN premiär på Cirkus i Stockholm.

Vem är John Ausonius och vad är motiven bakom de attentat som satte ett helt land i skräck? För första gången kan du följa de autentiska polisförhören från ett av Sveriges mest omtalade rättsfall.

Se Joel Spira i rollen som John Ausonius och Mattias Knave och Henrik Norman som förhörsledare. Dessutom får du ta del av bevismaterial och förinspelade expertutlåtanden av bland andra dåvarande statsminister Carl Bildt, journalisten och författaren Gellert Tamas och kriminalkommissarien Jan Olsson som hade en betydande roll i utredningen av Ausonius.

Boka dina biljetter via Ticketmaster här: https://www.ticketmaster.se/artist/forhorsrummet-lasermannen-biljetter/1183293

Producerad av Novel Studios.

Medverkande:

Pierre Karlsson: Lasse Carlsson

Förhörsledare: Jakob Fahlstedt, Linda Kunze & Niclas Fransson

Regi och research: Tove Vahlne

Originalmusik och mix: Philip Eliason.

Producent: Tim Dillman & André Christenson

Become a member at https://plus.acast.com/s/forhorsrummet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Novel Studios. Innehållet i podden är skapat av Novel Studios och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.