I veckans avsnitt delar Ruben och Andreas med sig av sina erfarenheter från teknikveckan, från att säga upp Netflix till köp av en begagnad iPhone. Några av de senaste nyheterna i teknikvärlden diskuteras också, så som Silicon Valley Banks kollaps, lanseringen av ChatGPT-4 och ryktena kring Windows 12 samt Googles nya AI för Gmail och Docs. Huvudämnet för det här avsnittet är “computational photography”, där de utforskar hur Samsung förfalskade sina Space Zoom bilder på månen med hjälp av AI, hur Deep Fusion skapar fantastiska bilder genom att kombinera flera exponeringar och vad som gör ett foto autentiskt eller artificiellt. Vi ger också våra åsikter om huruvida vi gillar dessa funktioner eller inte. Detta och mycket mer i veckans avnsitt av Käck-Tech Podcast!

Länkar från veckans innehåll

Disclosure: Några av länkarna här nedan är affiliatelänkar. Det betyder att om du klickar på länken och köper från butiken, kommer vi att få en affiliate-kommission utan extra kostnad för dig. Alla åsikter förblir fortfarande våra egna!
Nyheter
Huvudämne  
Veckans tips

Support the show

Vill ni läsa mer om oss och podden kan ni klicka på länkarna nedan:

Musik: Splash - Harris Heller

Disclosure: transkriberingen autogenererad och kan därför innehålla felaktigheter.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Andreas & Ruben . Innehållet i podden är skapat av Andreas & Ruben och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.