Välkommen till premiäravsnittet av en Röst i universum. För dig som känner en dragning till att ta emot ljuset som kom igenom under inspelningen, årets mörkaste dag, vintersolståndet 2021 12 21. Öppenhjärtligt och innerligt från mig till dig fina du.


Sista 10 min guidas du in i vintersolståndets ljusportal som skapar nya möjligheter för dig. Nu går vi in i ljusare tider. Tillsammans gör vi skilland.


Tack för du finns och vill ta del. Varannan tisdag släpps ett nytt avsnitt, men intutionen och inspirationen får vägled, så kan variera.


Tänk på att prenumerera för att inte missa och skriv gärna en recension.


Med kärlek, Jenny

En excistenciell podd som sprider hopp och ljus för dig att finna din inre sanna röst i kontakt med något större. För dig som uppskattar djup och önskar hjärtlig inspiration för att utvecklas.

Jenny Åsenlund som driver podden är själslig entrepeneur på heltid sedan 2016 som livscoach, beteendevetare, yogalärare, retreatledare, intuitiv kanal och healer. En själslig ledare i den nya tiden. Tillsammans gör vi skillnad. Välkommen att inspireras.

https://www.jennyasenlund.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jenny Åsenlund. Innehållet i podden är skapat av Jenny Åsenlund och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.