I det sista avsnittet om Karisma Center, kyrkan som gick i konkurs, ger vi röst åt de som blev kvar. De skadade och de som inte överlevde. Vi knyter samman säcken med Amandas oerhörda ilska och Annikas sorg. Karisma Center lämnade ett kaos efter sig med PTSD, psykisk ohälsa, våld i familjer och rädslan för att vara demonbesatt. I detta avsnitt använder vi tystnad istället för musik.


Amanda och Annika har varit på maskeraden ”Det svenska fiaskot”. Ingen förstod att vi klätt ut oss till oss själva.


Du som är eller varit utsatt för våld i nära relationer kan till exempel höra av dig till tjej- eller kvinnojouren där du bor. Du kan också kontakta kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Om du själv eller någon i din närhet har självmordstankar vill vi att ni kontaktar vården akut på 112. Det går också kontakta föreningen Mind på telefonnummer 90 101 eller via deras chatt på nätet, Mind.se. Där kan även du som är närstående få hjälp. Ca 1.600 personer tar sitt liv i Sverige varje år! Ca 500.000 personer i Sverige har självmordstankar. Det finns hjälp

Support till showen http://supporter.acast.com/vinhaggornas-hamnd.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Amanda Ahall. Innehållet i podden är skapat av Amanda Ahall och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.