#3 Passion för kvinnohälsa, holistisk hälsa och motherhood med Sanne Josefsson
Avsnitt

#3 Passion för kvinnohälsa, holistisk hälsa och motherhood med Sanne Josefsson

I avsnittet med @sannealexandra pratar vi om alltifrån den kvinnliga biologin, graviditet, födslar, skönhetsideal och holistisk hälsa. Sanne delar med sig av sina största lärdomar av att vara mamma och hur en graviditet fick henne att förändra sin livsstil och leva mer sant mot sig själv. Hon delar öppenhjärtigt erfarenheter, insikter och tips för dig som kanske står inför en graviditet någon gång i framtiden. 


Vi går bland annat in på:

– Holistisk hälsa och hur alla delar som maten vi äter, hur vi rör oss, det emotionella, det spirituella och människorna vi omger oss med har en påverkan på vår hälsa

– Sanne berättar hur hennes passion för kvinnohälsa började

– Hur viktigt återhämtning är för hälsa och hormonell balans

– Kraftfulla tips och verktyg om födande och som nybliven mamma 

– Sannes tankar och förhållande till skönhetsideal och pressen kring att vara kvinna idag

– Hur Sannes graviditeter har hjälpt henne att bli mer connectad med sig själv, sin kropp och universum


Avsnittet är i stolt samarbete med Werlabs. Med koden 'womensync' får ni 10% rabatt på valfritt test. Vi rekommenderar Werlabs Hälsokontroll XL Plus. Erbjudandet gäller från 25/10 tom 31/12 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Följ, förstå och förbättra din hälsa redan idag!


 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sara Norrbom, Susanna Moen . Innehållet i podden är skapat av Sara Norrbom, Susanna Moen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.