Premiäravsnitt för Lyckans Läkare säsong 4! Vi gästas av Johanna Hector - gudinnan med stort G. Johanna är livsnjutare, trebarnsmamma och entreprenör inom hälsa. Från att ha varit en högpresterande tonåring med depression och ätstörningar låter hon sig idag vägledas av lekfullhet och lust genom livet. 

Johanna vill inte enbart klara sig genom livet, utan leva sitt bästa liv!

I detta avsnitt pratar Johanna om sin resa genom magmuskel-operation efter hennes senaste graviditet och hur det kändes att vakna efter narkosen. 

Johanna delar med sig av hur hon hittade tillbaka till sexlusten efter sin förlossning. Vi pratar om PussyPower och varför finns egentligen den kvinnliga orgasmen?

Johanna är en instruktör inom lymfyoga: vad är lymfa och vad är dess syfte? 

Kroppsnärvaro. WorkIN/WorkOUT. Soulsurfing. Gudinnetid  . . . Välkommen att lyssna på en magisk premiär avsnitt av Lyckans Läkare säsong 4!

Stort tack Johanna Hector  

IG @johannahector_   www.johannahector.com

Psst!

Älskar du våran jingel lika mycket som vi? Kolla upp @agneshustler och @myrlofibeats !

Tveka aldrig på att höra av er med frågor eller synpunkter till @lyckanslakare på instagram eller mejla till oss [email protected]

Värna din hälsa med Verna och Elsa <3

@elsahassler

@vernamadeleine

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Verna Heikkilä. Innehållet i podden är skapat av Verna Heikkilä och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.