7: Skrivövning - Release & Receive
Avsnitt

7: Skrivövning - Release & Receive

Välkomna till det 7:e avsnittet av In Spirit, som denna vecka är ett special-avsnitt i form av en skrivövning tillsammans med Matilde.

Den är kort men väldigt effektiv för att shifta sitt fokus från något negativt och/eller något man vill släppa taget om i sitt liv, till att istället fokusera på tacksamhet, det man är stolt över och sina önskningar och drömmar. Den är perfekt att göra i kombination med vår guidade meditation, eller kanske i samband med din nymåneritual nu den 11, då det är ett perfekt tillfälle att fokusera på allt positivt du har i ditt liv och sätta upp nya mål och drömmar.

Vi vill också tacka så mycket för all fin feedback vi fått i samband med lanseringen av In Spirit Reiki och vi kommer att svara alla er som skrivit så snart vi kan - så himla roligt att ni är så många som vill vara med på vår första kurs i augusti!

Nästa vecka är Rosanna tillbaka från hennes Tantra-utbildning, vilket kommer bli så roligt att höra om.

Ha det underbart tills dess!

Chokurei,

Rosanna & Matilde

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör In Spirit. Innehållet i podden är skapat av In Spirit och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.