Graeme Jones är en engelsman verksam här i Sverige för personcentrerad funktionsmedicin här i Sverige. I dagens avsnitt så berättar han om sin resa genom egen ohälsa som tog honom till förståelse för kostens betydelse för hälsa och hur han senare utbildade sig inom nutrition och har också var delaktig i forskning i England.

Idag är Graeme nygift med Victoria och bor i Sverige och är verksam inom Nordic Clinic som verkställande direktör.

Nordic Clinic grundades som ett flaggskepp för funktionsmedicin. Nordic Clinics mål är att hjälpa patienter att återfå sin hälsa samtidigt som de också vill visa andra utövare inom området såsom läkare, vårdpersonal och näringsterapeuter att det är möjligt att etablera kliniker i funktionsmedicinsk anda.

Hör om allt detta och lite till i samtalet mellan Graeme Jones och FIMHs ordförande Leena Källqvist.

Tack för att just du lyssnar på ”Både och, istället för antingen eller – en podd om Integrativ medicin och hälsa. Följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om det här var givande för dig. Prenumerera gärna på vår podd!

♥ Facebook: https://www.facebook.com/integrativmedicin

♥ Youtube: https://www.youtube.com/user/integrativMedicin

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Integrativ Medicin. Innehållet i podden är skapat av Integrativ Medicin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.