Åsa Melin är en sann entreprenör som har sin grund i rese- och dryckesbranchen.

Genom egna utmaningar i sitt klimakteriet, och där hon upptäckte bristen på kunskap och förutfattade meningar om kvinnan i klimakteriet som en ”gammal grå tant, hasande över övergångstället”, något hon inte alls kände igen vare sig från sig själv, vänner eller andra kvinnor i samma ålder, blev hon opinionsbildare och nästintill klimakteriet aktivist, med kvinnans hälsa för sina ögon.

Detta gjordes genom att hon bildade ”Klimakteriepodden”, där hon genom snart 5 år intervjuat namnkunniga, professionella, unika personer med fokus på klimakteriet från olika perspektiv och frågeställningar.

Idag har Klimakteriepodden ungefär 20000 lyssningar per vecka, och kanske är denna podd ett av de största bidragen idag till att ”alla pratar klimakteriet”. Oavsett är det ett av de största bidragen för kvinnohälsa genom 2000-talet om vi får säga vad vi tycker.

I detta avsnitt så berättar Åsa frikostigt om sin egen väg mot ett balanserat klimakteriet, de bästa nycklarna generellt, och hur hon själv ser på sitt bidrag, genom Klimakteriepodden, för kvinnohälsa.

Tack för att just du lyssnar på ”Både och, istället för antingen eller – en podd om Integrativ medicin och hälsa. Följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om det här var givande för dig. Prenumerera gärna på vår podd!

♥ Facebook: https://www.facebook.com/integrativmedicin

♥ Youtube: https://www.youtube.com/user/integrativMedicin

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Integrativ Medicin. Innehållet i podden är skapat av Integrativ Medicin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.