LIVE-avsnitt från Sveriges radios Poddfest nonstop! Kristoffer babblar om lite olika Caesar-människor och kommer med ett otroligt avslöjande från 1920. Siri är lugn som en filbunke trots live och tight tidsram.

Caesarsallad för 4 pers:

1 paket hjärtsallad

1 huvud romansallad 

1 påse färdiga brödkrutonger 

4 svartkålsblad

1 parmesanost

Dressing:

2 dl (Hellmans) majonnäs

1 msk dijonsenap 

3 vitlöksklyftor 

4-5 sardeller

1 tsk worstershiresauce

1 tsk citronsaft 

Några droppar tabasco

Salt och peppar 

1.  Mortla sardeller och vitlök till en pasta med salt. 

2.  Finriv hälften av parmesanosten. 

3.  Blanda alla ingredienser till dressingen plus vitlök och sardellerna och den finrivna parmesanen. Smaka av och ställ åt sidan. 

4.  Riv svartkål i små bitar och droppa på lite citron och salt. Krama kålen ordentligt. 

5.  Bryt hjärtsallad i trevliga bitar.

6.  Bryt även romansalladen. 

7.  Lägg sallad och kål i en skål. 

8.  Toppa med lite dressing och mata sedan salladen med dressing till önskad smak. 

9.  Toppa med brödkrutonger samt parmesan i flagor. 

Följ oss på instagram: @tack.fm

Tack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Saga Markkula och Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: [email protected]  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kristoffer Triumf & Siri Barje. Innehållet i podden är skapat av Kristoffer Triumf & Siri Barje och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.