Vilken månfas är du född i?
Avsnitt

Vilken månfas är du född i?

Ny säsong av Häxtimmen börjar nu!


Ebba och Agnes har snöat in helt på månens betydelse för våra liv. Månen är en del av oss på många underbara och magiska sätt (den drar ju i världshaven så ja, säkerligen i oss med) och veckans avsnitt handlar om betydelsen av vilken månfas du är född i.

Fullmåne, nymåne, halvmåne och allt där i mellan (bokstavligen)? Din födelsemånfas följer dedikerat med dig genom livet. Vad bör en göra när månen är i ”ens egen” fas? Varför mår en som bäst då (och bör manifestera)? Och vad kan det innebära att födas i mörkermåne, dvs inget månljus alls…?


Ebba är född under den ovanliga halvmånen (precis som Aretha Franklin och Nelson Mandela(!)) medan Agnes prickade in en 80% uppåtgående måne. Och jo, det är nästan löjligt hur väl beskrivningen av de månfaserna stämmer in på oss.


Du kan hitta din egen månfas genom att söka efter ditt födelsedatum och år + ”moon phase”. I avsnittet får du veta betydelsen din månfas har för dig! 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Häxtimmen. Innehållet i podden är skapat av Häxtimmen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.