Hur mycket identifierar sig Kakan Hermansson med sitt stjärntecken, LEJONET?
Avsnitt

Hur mycket identifierar sig Kakan Hermansson med sitt stjärntecken, LEJONET?

Barack Obama, Madonna, Kakan Hermansson. Alla är exempel på tre riktigt starka lejon. Och i veckans avsnitt befinner sig en av dem i Häxtimmen-studion – Kakan!

Det blir prat om stjärntecknet hon och resten av världens stjärnor delar (och som vi andra inte kan leva utan), LEJONET.

Ett avsnitt inte bara om zodiakens sol och mest kungliga stjärntecken, det pratas också en hel del spöken, eldmagi, Valerie Solanas, andliga mäklare och hur man dejtar rätt i zodiakdjungeln. Kakan myntar både uttrycket “astro boys” och berättar vad som är det mest ointressanta som finns. Ebba uppdaterar oss på responsen när man har "Stjärntecken?" som första fråga på Tinder... Och avslöjar ett släktskap hon aldrig bett om.

Gäst: Kakan Hermansson


Varje vecka släpper Häxtimmen ett kortare bonusavsnitt på Patreon: Denna vecka om Kakan Hermanssons relation till andlighet! Lyssna –> Patreon.com/haxtimmen.

Följ Häxtimmen på instagram! @haxtimmen


~ Nytt avsnitt varje torsdag – prenumerera här på Häxtimmen så du inte missar. ~


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Häxtimmen. Innehållet i podden är skapat av Häxtimmen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.