Sångerskan Nina Natri ska resa till Amerika för att bota sin hjärntrötthet. Hon pratar även med Karin om hur mörker blir musik. Vi spelar tidigare outgivna låtar med Fidget, bandet hon startade med Louise Weibull under 90-talet. Efter att Fidget upplöstes var hon med i gruppen Homy och 2011 debuterade hon som soloartist med albumet Lovers United. Nina har även verkat som DJ och arbetat i filmbranschen. Förutom detta rapporterar Petra från Italien, Fellinis och Madonnornas hemland, där hon försöker plantera halva sitt liv, och Karin har äntligen fått möta publiken på Världskulturmuseet med en performance om omsorg. Hur reagerade publiken på att göra sittgympa tillsammans med dansare och hur allvarliga är egentligen biverkningarna av pandemien för vårdpersonalen?

STOLLAR BOLLAR görs som vanligt av Björn Knutsson, Petra Revenue och Karin Blixt. Nytt avsnitt publiceras varannan helg.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Revenue. Innehållet i podden är skapat av Petra Revenue och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.