Skapa till 100
Avsnitt

Oscar Jöback, träningsprofil & terapeut – "Jag är aldrig bättre än min senaste klass."

Vi träffar träningsprofilen och KBT-terapeuten Oscar Jöback!


Vi pratar om: Hur adoptionen – och terapin – format Oscars enorma drivkraft. Vikten av dedikation och hårt arbete - men också om att vara mänsklig i sin ledarroll.

Nycklarna som gjort Oscar till Sverige och Storbritanniens mest uppskattade träningsinstruktör. Hur man hittar lust och motivation till träningen. Om att våga vara sämst i den bästa gruppen. Och om att rensa ut för att ge plats åt nytt.


Oscar Jöback är en av Sveriges främsta träningsprofiler. 2006 blev han årets gruppträningsinstruktör i Storbritannien och 2009 årets gruppträningsinstruktör i Sverige. Idag jobbar han som Personlig tränare och KBT-terapeut. Han har också skrivit hela 6 skrivna böcker om träning, den senaste om hur man hittar motivationen och lusten till att träna.


Följ Skapa till 100 i din poddapp och på:

Acast: https://play.acast.com/s/skapa-till-100

Instagram: https://www.instagram.com/skapatill100

Facebook: https://www.facebook.com/skapatill100


Skapa till 100 görs av Maja Sönnerbo, Joel Nyberg och Oscar Juhlin. Den spelas in i poddstudion i hos Lejonbröder produktion.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Maja Sönnerbo . Innehållet i podden är skapat av Maja Sönnerbo och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.