Framgångsrika artisten och låtskrivaren Lova "LOVA" Sönnerbo gästar podden. Vi pratar om prestationsångest som drivkraft, Lovas resa från lilla melodifestivalen till över 60 miljoner miljoner streams. Vi pratar om hur ADDn påverkat hennes skapande och om vikten av att tro på magkänsla och hitta sin egen väg.


LOVA slog igenom 2018 och nominerades till Framtidens artist på P3 Guld-galan. Hennes debutsingel You, me and the silence blev den mest spelade svenska låten på P3 det året. Idag har hon nästan 2 miljoner lyssnare varje månad på Spotify och hennes singel Black Converse har streamats snart 16 miljoner gånger. Nyligen nominerades hon av Musikförläggarna till ännu ett pris – som Årets textförfattare.


Följ Skapa till 100 i din poddapp och på:

Acast: https://play.acast.com/s/skapa-till-100

Instagram: https://www.instagram.com/skapatill100

Facebook: https://www.facebook.com/skapatill100


Skapa till 100 görs av Maja Sönnerbo, Joel Nyberg och Oscar Juhlin. Den spelas in i poddstudion i hos Lejonbröder produktion.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Maja Sönnerbo . Innehållet i podden är skapat av Maja Sönnerbo och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.