33. Jakten på förlovningsring! Hon friade till sin kille i sängen
Avsnitt

33. Jakten på förlovningsring! Hon friade till sin kille i sängen

OS-kommentatorn Hanna friade till sin kille i sängen dagen innan de skulle skiljas åt i en månad.


Hon har en tydlig bild över de förlovningsringar hon vill ha - nämligen en stack på tre ringar: en för honom, en för dem båda två, och en för bara henne. 


I avsnittet beskriver hon frieriet med orden "stor förvirring uppstod", men säger samtidigt att orsaken till frieriet var enkel: “det hade varit så jävla mysigt att vara gift”. Efter ett otal sms fram och tillbaka om hur hennes förlovningsringar skulle se ut så tyckte jag det var självklart att bjuda in Hanna till podden - för visst är ni fler därute som är i Hannas sits och fantiserar om hur era förlovningsringar ska se ut?


Dagens gäst är Hanna Ericksson, och hon arbetar som expertkommentator på bland annat Discovery Sport. Hon är född smyckesälskare och smyckesnörd - och har sedan hon var liten samlat på sig smycken som hon ärvt, fått och köpt själv. Nu börjar nästa steg i hennes smyckesliv: jakten på den perfekta förlovningsring(stack)en. Ni hittar henne på instagram @hannaericksson


“Planen var att fira OS med ett örhänge. Nu får jag nog omvärdera det till en förlovningsring.”


Känner du en passionerad smyckesälskare eller nybliven smyckesnörd? Nominera de personer som du tycker ska komma till podden!

Skriv till mig på instagram @smyckespodden.


Vill du själv vara med i podden? Skriv till mig!


Och glöm inte: du är värd äkta smycken.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Cecilia Kores. Innehållet i podden är skapat av Cecilia Kores och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.