32. Profil | Jenny Fredriksson om livet som moderedaktör och smyckens roll i en personlig stil
Avsnitt

32. Profil | Jenny Fredriksson om livet som moderedaktör och smyckens roll i en personlig stil

Sommarspecial! Jenny Fredriksson har varit moderedaktör i nästan hela sitt yrkesverksamma liv och hon är också en smyckesälskare av rang.


I detta inspirerande samtal berättar Jenny om hur hon av en slump kom in på modebranschen och sedan blev kvar på tidningen ELLE som moderedaktör i 17 år.

Hon delar historier från inspirerande pressresor och så pratar vi om hur modevärlden gick från att nästan uteslutande delas i exklusiva tidningar, till att bli allmänintresse genom kvällsbilagor, bloggar, streetstyle och instagram.


Men något av det bästa med konversationen tycker jag är när Jenny berättar om hur hon hittar inspiration överallt - till och med på bensinmackar.


En annan av mina favoritdelar ur det 1,5 timmes långa samtalet är när Jenny delar sina tips på hur hon utvecklat sin personliga stil genom åren! (Självklart delar hon också alla sina favoritsmycken.)


Vilken del kommer du lyssna om i det här avsnittet?


Jenny kan du följa på hennes instagram @jennypennyfredriksson, och du kan även följa hennes arbete på Femina där hon just nu är moderedaktör.


Profil | är en ny miniserie i podden där jag bjuder in inspirerande gäster utanför smyckesbranschen som berättar om smyckens roll i deras liv. Vi pratar om kreativitet, livsval, personliga smyckesstories och mycket mer.


God lyssning!


Och glöm inte: du är värd äkta smycken.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Cecilia Kores. Innehållet i podden är skapat av Cecilia Kores och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.