4. Att hitta häxvänner och att fira sabbater
Avsnitt

4. Att hitta häxvänner och att fira sabbater

I detta avsnittet pratar Sandra om något som vi har fått en del frågor om, nämligen hur man hittar häxvänner och hur man kan fira sabbater (högtider). Häxcommunityt på Instagram är ganska stort men det är inte helt lätt att lära känna människor irl dock, så hur gör man egentligen och är det någon skillnad mellan mugglarvänner och häxvänner? Att fira häxiga högtider är festligt och härligt men hur kan man fira och vad gör vi när vi firar en sabbat?

Det har tyvärr smugit sig in lite fel med ljudet i det här avsnittet så att viss musik ligger helt fel och därför hörs det musik medan Sandra pratar ibland och där musiken skulle varit är det istället tyst. Hoppas ni kan ha överseende med detta, vi är trots allt inga experter när det kommer till att redigera utan lär oss nya saker hela tiden.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sandra Hinders & Sofia Rosenqvist. Innehållet i podden är skapat av Sandra Hinders & Sofia Rosenqvist och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.