I veckans avsnitt hör vi Gayatri Schriefer berätta om hur sökandet efter sanning, frihet och närvaro tagit henne dit hon är idag och till sitt nuvarande arbete inom Living Somatics och neuromuskulär terapi. Gayatri delar med sig av sin fria uppväxt med beresta föräldrar, om sina resor till bland annat Indien och USA och hur hon genom livet funnit sin väg till hälsofrämjande arbete. I detta lärorika och intressanta avsnitt djupdyker vi ner i självnärvaro och förkroppsligad självkontakt och lär oss om hur viktigt det är att vara medvetna i våra rörelser och att allting faktiskt hänger ihop - fysiskt, mentalt, känslomässigt och spirituellt. 


Gayatri välkomnar våra lyssnare att delta i en prova-på-klass online med somatisk rörelse måndag 15/2 kl 19 och fredag 19/2 kl 19. För att boka, klicka dig in på denna länk:


https://livingsomatics.as.me/schedule.php


Gayatri Schriefer & Living Somatics hemsida: 


http://www.livingsomatics.com/ 


Gayatri Schriefer email: 


[email protected] 


Gayatri Schriefer Facebook: 


https://www.facebook.com/gayatri.schriefer 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Martin Nilsson & Sandra Novak. Innehållet i podden är skapat av Martin Nilsson & Sandra Novak och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.