I 22 år levde Josefine Frankner i sekten Knutby Filadelfia i skräck för att förvisas till helvetet. Hon är människan bakom de rubriker vi läst om obegripliga övergrepp som utspelade sig under lång tid, i nutid och i vår absoluta närhet. Misshandlad, psykiskt nedbruten och hjärntvättad levde hon ett liv som Kristi bruds allra närmaste tjänarinna. Det som började med gemenskap och värme i en idyllisk by, urartade totalt och det har krävts år av terapi och kamp för att bryta sig loss från sekten. Josefines historia visar att det trots hemska upplevelser är möjligt att gå vidare och bli sig själv igen.

Lyssna till Josefines upplevelser av sekten, i samtal med Cecilia Gustavsson, journalist och PR-ansvarig på bokförlaget Polaris. Tillsammans har de skrivit boken ”Kristi bruds slav”.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ansvarig utgivare: Bibliotek Uppsala.. Innehållet i podden är skapat av Ansvarig utgivare: Bibliotek Uppsala. och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.