Irrational Markets Podcast

I avsnitt 3 välkomnar vi mannen med passion för ädelmetaller, Eric Strand. Eric förvaltar fonderna Silver Bullet och Precious Green. Vi pratar om varför han ser extra stor potential i silver de kommande 5-10 åren, Warren Buffetts tidigare intresse för silver, Erics syn på Buffetts köp i Barrick Gold, bolag inom green tech och rare earth metals, en alternativ variant av 60/40-portföljen samt den ständigt aktuella frågan om inflation. Detta och mycket mer!

Avsnittet publicerades den 12 oktober 2020.

Irrational Markets Podcast är en ekonomi- och finanspodcast presenterad av Nordic Gold Trade AB riktad mot intressenter av aktiv handel. Programmet har ett öppet format och kommer varannan vecka att ta upp ämnen som berör trading, bolag och globala trender inom finansmarknaden.

Programledare är Kristofer Berggren och Nils Brobacke.

-

Nordic Gold Trade är Sveriges ledande aktör för handel av fysiskt guld och silver. Vi på Nordic Gold Trade är det enda svenska företaget som erbjuder fysiskt guld med förvaringslösning som en investeringsform. Förvaring sker genom Loomis Sverige AB som sedan länge varit anförtrodda med att förvara delar av Sveriges Riksbanks tillgångar. Nordic Gold Trade kan nu även erbjuda andelsguld, en produkt som gör det möjligt för vanliga sparare att investera och månadsspara i fysiskt guld. Besök oss på www.nordicgoldtrade.com för mer information!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Irrational Markets Podcast. Innehållet i podden är skapat av Irrational Markets Podcast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.