Episode XXIV features new songs from Marlais and Jrpjej as well as tracks by Sarah and Rita Keane, Hassan Wargui, Michael O'Shea, Seán McKeon and Liam O'Connor, Anna and Elizabeth and the Caretaker.


Seán Ó Riada - Speech

Sarah and Rita Keane – Moll Dubh a Ghleanna

Hassan Wargui - Isawl Omarg (Music Speaks)

Marlais – Died For Love

Michael O’Shea – Kerry

Nameless Grave – Monaghan

Gay McKeon – The Monaghan Jig / Francis Aucoin

Seán McKeon and Liam O’Connor – Ancient Irish War March

Jrpjej - Zazu Daha

The Johnstons – Tunnel Tigers

The Young Tradition – Byker Hill

O.J. Abbot – By the Hush, Me Boys

Anna and Elizabeth – Mama’s in the Graveyard

Jimmy MacBeath – John Anderson, My Jo

The Caretaker – A Losing Battle is Raging


Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ian Lynch. Innehållet i podden är skapat av Ian Lynch och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.