AVSNITT 36: LÖPNING SOM KRISTERAPI – bästa intervallträningen och stiltipsen
Avsnitt

AVSNITT 36: LÖPNING SOM KRISTERAPI – bästa intervallträningen och stiltipsen

Veckans gäster: Daniel Lindström, modejournalist som springer livet, och Charlotte Holmquist, löpcoach.

För modejournalisten Daniel Lindström blev löpningen livsviktig när han gick igenom en separation. Han sprang igenom krisen och sedan dess tar han på sig löparskorna nästan varje dag. ”Jag tog med mig en kompis och det blev som terapi. Man springer och pratar om jobbiga grejer och sedan känns allt lättare”.

Daniel ger även de bästa stiltipsen för dig som vill springa både skönt och snyggt. Själv äger han ett 30-tal par löparshorts!

Charlotte Holmquist, löpcoach och PT från UCSP bidrar med de bästa råden för dig som vill komma igång och springa eller utveckla din löpning.

Dessutom: Veckans testare Dorotea Landelius provar på olika vägar till mer regelbunden träning + Marias bästa Youtube-springtips.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.