Veckans gäst är författaren Pascal Engman. Han blev tidigt journalist och blev snabbt lovande och respekterad inom sitt yrke trots att han inte hade utbildning. För att sen testa på att skriva en bok som blev en succé. Nu har Pascal jobbat heltid som författare i 6 år och lever sin dröm. 

Vi pratar om hur han tänker kring att skildra världen vi lever i och då olika kriminella världar. Pascal berättar om hur han går tillväga med research och var han får sina idéer ifrån. Vi pratar också om hans uppväxt där han upplevt olika världar när det gäller olika kulturer och klassamhällen. Han har även själv råkat illa ut och blivit rånad 3 gånger varav en gång med en pistol mot huvudet. 

Vi pratar också om föräldrarnas betydelse och hur han ser på familjen idag nu när han själv blivit pappa. Pascal ger även tips till de som själva sitter med författardrömmar. Trots att han sett och gjort så mycket research om de kriminella världarna så är det för honom så viktigt att vi alltid försöker se det goda i människan. Missa inte veckans avsnitt.

Hemsida: kaspersennyfikenpa.se

Producent: Jakob Almgren

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Perfect Day Media. Innehållet i podden är skapat av Perfect Day Media och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.