Äntligen ett avsnitt om tonic! Här får du veta allt om anrika Hammars Bryggeri, familjeföretaget som numera ägs, drivs och moderniseras av Robert Henrysson med familj. Bryggeriet har ett fint arv med klassiska drycker som Champis och julmust men också en stor potential med bland annat tonic. Robert berättar hur du bäst kan göra din egen tonic, vad som är unikt med deras produkter och varför det är så värdefullt att ha en historia att bygga sitt varumärke på. Vi pratar om trenden med alkoholfria och lokalproducerade produkter och att drycker utan alkohol också kan vara roliga. Robert tipsar givetvis också om sina bästa GT-tips med Hammars tonic. 

ÅLDERSGRÄNS 20 ÅR.

Gillar du Ginpodden blir jag glad om du prenumererar eller lämnar ett betyg :)

Har du några tankar eller tips om innehållet i podden får du gärna skicka det på [email protected]

TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!

Programledare: Joacim Lundin

Musik: Magnus Johansson

Följare?

Instagram: @ginpodden

Facebook: @ginpodden

www.ginpodden.se

Ginpodden har inget samarbete med Systembolaget eller något av destillerierna. Jag vill på intet sätt uppmana till någon ohälsosam överkonsumtion av alkohol utan snarare få lyssnarna att dricka mindre, men bättre. Häng med på en resa i det svenska dryckesarvet.

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/ginpodden/message

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Joacim Lundin. Innehållet i podden är skapat av Joacim Lundin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.