Den här veckan släpper vi äntligen den efterlängtade intervjun med Mia Lundin, specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik, författare, föreläsare och entreprenör. Hon är expert på hormonell balans och kvinnohälsa med mer än 30 års erfarenhet inom området i bagaget, en influencer i ordets rätta bemärkelse. Hon har stått på barrikaderna och arbetat enträget i både USA och sedan ett par år i tillbaka i Sverige för att öka gemene mans (och kvinnas!) förståelse för det kvinnliga måendet genom livet. Gissa om vi såg framemot att prata med henne!


I samtalet – som i vanlig ordning hade kunnat fortsätta flera timmar till – pratar vi förstås kvinnor, hormonell balans, signalsubstanser, stress, kost, fertilitet och mycket mer. Lyssna också verkligen klart to the end när Mia får oss att få rysningar - hennes svar på våra tre slutfrågor är SÅ givande och något för oss alla att ta med oss!! "Vad får ditt hjärta att sjunga?" Kvinnogemenskap och support, att våga prata med varandra, det och mycket mer...


Vi är nu mitt uppe i detta spännande ämne HORMONER och det här avsnittet utgör del två av vår miniserie om hormoner, som vi inledde förra veckan när Jossan intervjuade Lollo om hennes hormonresa.


Stay tuned för mycket mer!


TACK för att ni lyssnar! Glöm inte att gå in på vår hemsida för mer detaljerade show notes och länkar till det vi pratar om i podden!


KRAM
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.