Midlife Guide
Sex med flera partners - den nya normen?!
Avsnitt

Sex med flera partners - den nya normen?!

Sex i medelåldern. I våra huvuden är vi 23 år med sexuell kapacitet som porrstjärnor - men med barn, jobb, en kropp som pajar är sex inte alltid vad det varit. Detta avsnitt är bättre än orgasm, det kommer ge dig insikt.

Vi har fått fått många frågor från lyssnare om sex i förhållanden och framförallt, vilket förvånade oss,  många frågor om att leva flersamt. Många kvinnor har tagit upp frågor om att ha flera manliga relationer i livet. Ser vi en ny trend? Är tvåsamheten över - kommer sex med flera genom livet bli den nya normen?!

Tanja Suhinina är psykolog och sexolog och lever själv i flersamhet. Hon hjälper många par till bättre sex. Eller att hitta tillbaka till sex.

Tanja förklarar att unga generationer inte ser tvåsamheten som en självklarhet. Kommer våra barn leva med en partner men ha sex med flera? Vad ska man göra om sexlusten försvunnit. Tanja svarar på alla frågor och mer därtill.

Vi satt alla tystare i detta avsnitt och lyssnade som barn i en sagostund.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Peter von satzger. Innehållet i podden är skapat av Peter von satzger och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.