Meditation och reflektion med Sanne

#guidadmeditation

#självhypnos

#avslappning


Hej och välkommen till min podd Meditation och reflektion med Sanne. 

Jag heter Sanne och jag vill guida dig till avslappning. För när du är i ett avslappnat tillstånd, tyst och stilla så kan du lättare komma i kontakt med din inre röst och lära känna dig själv på djupet. Det är en befrielse att komma underfund med att alla svaren finns i oss. 


I din kärna vet du vad som är rätt för dig, vilken väg du ska välja, vad du mår bra av och vad du inte mår bra utav. Din inre kompass kan guida dig i rätt riktning hela livet och när du hittar tillbaka till den förmågan att lyssna på ditt inre kompass eller din inre röst så lever du med din bäste vän. 


När du är i kontakt med din inre röst så kan du bevara ro i kaos och ta de beslut du ska i vardagen helt i ro med att du är på din rätta väg.

Om du ska kunna höra din inre röst tydligt så bör du kunna skilja på det ditt huvud, det din mage och det ditt hjärta säger. I situationer du känner dig osäker så fråga dig själv vad ditt hjärta säger. Ditt hjärta analyserar inte en situation eller tänker rationellt. Ditt hjärta ger dig ett ärligt, svar, ibland obekvämt men ärligt. 


Förmålet med den här meditationen är inte att pressa fram något svar utan endast låta den informationen som kommer till dig komma.


Önskar du att donera?

Du har nu möjlighet att donera en liten summa för att hjälpa mig att växa och fortsätta att spela in flera sköna meditationer, till dig och andra. 

Ps: Att donera är självklart frivilligt men på det sättet kan vi undvika reklamer och bara fokusera på det vi är bäst på. Att chilla!


https://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne


För kontakt:


www.sannelundblad.comInstagram:


www.instagram.com/sanne.lundblad


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sanne. Innehållet i podden är skapat av Sanne och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.