Meditation och reflektion med Sanne

#guidadmeditation #självhypnos #avslappning


Välkommen till ännu en skön meditation där jag guidar dig till avslappning, en lätthypnos där du ska få ta en resa igenom din fantastiska kropp, kanske har du spänningar eller smärtor du vill släppa taget om eller så vill du bara använda meditationen till just avslappning.

Ett tillstånd där du får lov att vara närvarande i din kropp och släppa taget om dina tankar. För i den vardag vi lever är det lätt att vi färdas mycket uppe i våra huvuden. För att få vardagen att gå runt så är vi tvungna att planera, ta beslut och analysera.

Det är viktigt att förstå att stress, rädsla och tankar föregår uppe i huvudet och manifesterar sig i kroppen när vi inte ger oss tid till att avbalansera stressbelastningen med avslappning.

För allt handlar om balansen. Balans mellan varmt och kallt, hårt och mjukt, kvinnligt och manligt, stress och avslappning. Stress är en livsviktig funktion som vi ska bevara och ta hand om, vi ska bevara den till de tillfällen då vi verkligen är i en situation när kroppen behöver hjälp att undkomma fara. Din kropp består av många fantastiska system som tillsammans ser till att du tar dig fram genom livet, tryggt och säkert.


Vill du hjälpa mig att få kanalen att växa?


Här är några sätt som du kan hjälpa min podd att växa och göra det lättare för mig att fortsätta spela in guidade meditationer.

  1. Dela länken till podden på dina sociala medier
  2. Bli supporter genom att donera till kanalen genom följande länk http://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne.


Instagram: sanne.lundblad

kontakt: www.sannelundblad.comSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sanne. Innehållet i podden är skapat av Sanne och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.