Tennismagasinets Podcast
27. ON THE ROAD! Thomas Enqvist om hur miljön förr gjorde det naturligt att bli tennisspelare.
Avsnitt

27. ON THE ROAD! Thomas Enqvist om hur miljön förr gjorde det naturligt att bli tennisspelare.

Thomas Enqvist, född 1974 i Stockholm, är en före detta världsfyra med 19 ATP-titlar i singel i bagaget, 1 i dubbel och en final i Australian Open. Thomas var en del av en gyllene svensk generation spelare som kom fram efter våra storheter som Borg, Edberg och Wilander.  I det här ”on-the-road-avsnittet, som är ett lite kortare avsnitt inspelat ute på vägarna, berättar Thomas hur mycket Björn Borg som förebild betydde för honom när Thomas började spela samt hur det nu varit att coacha tillsammans med Björn i Laver Cup. Dessutom berättar Thomas om hur svårt det var att möta Pete Sampras, sitt coachuppdrag för Fernando Verdasco, hur viktigt han tycker det är att träna utomhus och varför det inte kändes så speciellt att spela Grand Slam-finalen i Australien.  

Vill ni komma i kontakt med mig går det bra att maila på [email protected] eller besöka www.tennismagasinet.se. Glöm inte följa mig och Tennismagasinet på Instagram!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Linus Eriksson. Innehållet i podden är skapat av Linus Eriksson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.