Wolfgang Puck kanske är matvärldens svar på Arnold Schwarzenegger, varför? Jo, född och uppvuxen i Österrike, drog till USA där han jobbade sig upp, byggde sitt imperium och blev en kändis bland kändisarna. Sounds familiar? Hans legendariska lyxkrog Spago i Los Angeles blev något slags Mekka för kändiseliten och Wolfgang blev polare med de flesta av dem. Därpå sägs det att han är uppfinnaren till fryspizzan och att den legendariska Johnny Carson har ett finger med i spelet. Och som löken på laxen gör Wolfgang även maten till Oscarsgalan sedan 25 år tillbaka där över 25.000 måltider serveras varje gala. Ja du hör ju, Wolfgang Puck lär vara den kändaste kocken du (förmodligen) aldrig hört talas om. I avsnittet berättar även Niklas om hur det var att jobba just på Oscarsgalan med Wolfgang och varför det sket sig med sparrisen!

Stort tack till HelloFresh och ELON som gör podden möjlig!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ekstedt, Ennart & Poddagency. Innehållet i podden är skapat av Ekstedt, Ennart & Poddagency och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.