Genom att introducera det franska köket förändrade Julia Child maten och livet för mer eller mindre hela USA under andra halvan av 1900-talet. I programmet ”The French Chef” blev hon dessutom den första och mest kända TV-kocken i den amerikanska rutan under 60- och 70-talet. Bland annat kunde hon stå i 30 minuter och passionerat prata om det rätta sättet att koka ett ägg. Men framförallt hade Julia Child en enorm påverkan på att höja det kulinariska medvetandet i världens mäktigaste land! 

Stort tack till grymma HelloFresh som gör podden möjlig. Prima matkassar och prima erbjudanden till alla poddlyssnare, gå in på www.hellofresh.se och använd koden: LEVAGOTT så får du inte bara rabatt utan även maten direkt till dörren! Även stort tack till ELON!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ekstedt, Ennart & Poddagency. Innehållet i podden är skapat av Ekstedt, Ennart & Poddagency och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.