Säsong 3 av podden är ÄNTLIGEN här! Nu med rykande färskt format där vi utgår från personer som på olika sätt haft eller har en stor påverkan på vårt sätt att se på mat, kost, hälsa, gastronomi idag. 

Först ut är Cajsa Warg, som genom sin berömda kokbok ”Hjelpreda i hushållningen för unga fruentimber” kom att bli en centralfigur i svensk gastronomi. Vi tar reda på varför hennes semlor egentligen påminner mer om tiramisu, om hon var först med kåldolmar eller inte, vilka arv som lever kvar och varför hennes metoder snabbt blev omoderna. 

Vi är otroligt stolta att ha med oss en ny huvudsponsor i form av Hello Fresh. Där är verkligen sidan att beställa GRYMMA matkassar som är personliga, flexibla och framförallt otroligt goda. Varje vecka får du även 16 nya recept, så eventuella inspirationsproblem kan du nu glömma!

Tack också till underbara, underbara @ELON som är med oss för tredje säsongen i rad!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ekstedt, Ennart & Poddagency. Innehållet i podden är skapat av Ekstedt, Ennart & Poddagency och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.