Det handlar inte om att skapa engagemang då medarbetare är engagerade från första början. Det handlar istället om att inte ta död på engagemanget, menar Jon Persson. För 15 år sedan var han med och startade företaget Cygni, som nu är en del av Accenture, med idén om att skapa den bästa arbetsplatsen.

Under flera år har företaget toppat listan över både Sveriges och Europas Bästa Arbetsplatser, så nog vet Jon vad han pratar om.

Deras medarbetarfokus har visat sig vara en riktig framgångsfaktor.


Lyssna med i ett spännande samtal där vi bland annat får ta del av varför Jon inte tror på provisioner

och vad han anser är de stora vinsterna med att involvera medarbetare i företagsbeslut. Vi får också höra om hans erfarenhet av vad det innebär att bygga en stark företagskultur när man inte har alla medarbetare under samma tak. Missa inte detta avsnitt fullproppat med intressanta perspektiv och konkreta exempel från ett företag som konsekvent valt att sätta sina medarbetare i centrum.

Programvärdar: Teresa Acuña Lopez och Angela Nihlén

Producent: Ebba-Li Friman

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör People & Culture - 30 minuter företagskultur. Innehållet i podden är skapat av People & Culture - 30 minuter företagskultur och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.