Torsdag! Camilla Kvartoft sidekickar med den äran. Mysigt väderprat om det trötta Stockolmsvädret och avsaknaden av estetiskt snygga galonisar. Förskolertraditioner vi saknar i vuxenlivet och statusmarkören matsäck. Sverige: en underskorpa i världen.

Vi snackar tankeställare och @kändisarkommenterar benar ur Mark och Jonas kryptiska instagramkommunikation efter uppbrottet. Vi ringer tiktoksensationen Burk557 om framgångarna, livet i Skellefteå och högstadiet.

Elaine Eksvärd kommer på besök och pratar söndagsintervjun och talfelet lidingödialekt. Ord som trauma, amygdala och komplex ptsd förekommer absolut. Elaines orgasmiska andningsmeditation och Camillas snarkande på gong-gong yoga. Fixa amygdala och dö egodöden!

Elaine svarar på chattens frågor om jobbkonflikter, det snackas ryggradslösa politiker och skärmtid. Adam bjuder på en lågaffektiv recension av sändningen i eftersnacket.

Snack: Gott!

Support this show http://supporter.acast.com/gott-snack-med-fredrik-soderholm.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.