Del 43 - Sommargäst 10 - Få strukturen du drömmer om
Avsnitt

Del 43 - Sommargäst 10 - Få strukturen du drömmer om

Kaos på skrivbordet? Kaos i hjärnan? Eller kanske bara lite rörigt i största allmänhet? Träffa David Stiernholm som titulerar sig "struktör". I detta avsnitt får du massor med handfasta tips på hur du får ordning på både arbete och vardag. David är en populär föreläsare och författare med struktur som superkraft.

ERBJUDANDE 25% RABATT

Du som lyssnar på oss får också ett erbjudande från David på en riktigt bra webbkurs i hur du bygger en bra struktur. Uppge koden Vilkasstruktur20 när du bokar på https://onlinecourses.stiernholm.com/ eller via www.strukturtips.se. Du får 25% rabatt till och med den 14 september.

Vilkas Podderier är en podd med makarna Anna och Mikael Vilkas. Tillsammans pratar de om allt som hör livet till och lite till. Anna är Mastercoach med en passion för entreprenörskap och framtidens organisation. Hon arbetar primärt med VD och ledningsgrupper i medelstora organisationer för att skapa tillväxt genom fokus, engagemang och glädje. Mikael är mediamannen med välkända speakerrösten, bakgrund inom TV, musikbranschen och med mängder av radioguld. Trummorna står i vardagsrummet och guld- & platinaskivorna pryder gästtoaletten. Framtidens marknadsföring, film & digitala kanaler är hans hemmahamn.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Vilkas Podderier. Innehållet i podden är skapat av Vilkas Podderier och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.