Ja må vi leva, ja må vi leva i hundrade år - Ketopodden har fyllt 3 år.

Oj oj vad stolta och tacksamma vi båda är över att vi fortfarande poddar ihop. Att dela med oss till er alla om våra liv, den ketogena livsstilen vi lever och allt runt omkring.

Vilken magisk träningshelg vi hade, alla dessa underbara kvinnor som verkligen bjöd på sig själva och delade med sig. En helg fylld med träning och workshop, energi . Nu har vi båda landat efter träningshelgen och vi har fått sån otroligt fin positiv feedback, vi blir alldeles tårögda. Vi visste att detta kunde bli bra och nu har vi fått ett kvitto på det.

Just nu är vi är i full färd med att planera nästa träningshelg och då något högre upp i landet, den perfekta julklappen till dig själv. Vi siktar in oss på slutet på januari, början på februari. Lägg ett mail till Matilda ifall du vill få förhandsinformation.

Dessutom får ni höra om Matildas stora dröm....

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Matilda brasar och Pernilla Lantz. Innehållet i podden är skapat av Matilda brasar och Pernilla Lantz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.