Hur ser den kreativa processen ut för den Köpenhamnsbaserade konstnärs- och designduo Wang & Söderström? Denna duo består av Anny Wang (f.1990) och Tim Söderström (f.1988) som strävar efter att skapa sinneskittlande och oväntade upplevelser genom materialitet och teknologi. Med en bakgrund i arkitektur och rumsgestaltning kombinerar, samlar och utforskar Wang & Söderström gränslandet mellan det fysiska och det digitala. De har arbetat med internationella uppdrag för kända kulturinstitutioner, stora modemärken och några av de största plattformarna för media och kommunikation.

Tim Söderström tog examen 2015 från Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektskolen (MAA), Köpenhamn. Anny Wang tog examen 2014 från HDK, Högskolan för design och konsthantverk, Göteborgs universitet (BFA), Göteborg. De startade Wang & Söderström 2016.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och manusförfattare Paola Pellettieri.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Skissernas Museum. Innehållet i podden är skapat av Skissernas Museum och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.