Producent, radio host och journalist Sandra Mosh är en riktig tungviktare på den elektroniska musik-scenen i Sverige. Hon är del i techno-agenturen Parabel och arbetar på X, en intim technoklubb i Malmö. Hon har även gjort ett stort avtryck utomlands och deltagit i stora festivaler såsom Sónar, KaZantip, Lollapalooza och Way Out West. Många har hört henne som radiovärd och DJ på P3 Musikguiden, och i rollen som producent har hon bland annat lanserat MOSH Musik, för egna musikexperiment. Hennes stil beskrivs som mörk, hypnotisk, driven, melodisk och minimalistisk. En distinkt blandning av jacking-techno, 90-talets tribal techno och electro.
 
Brown Bag Lunches är Skissernas Museums populära samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Samtalet leds av Paola Pellettieri.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Skissernas Museum. Innehållet i podden är skapat av Skissernas Museum och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.