Fideli Sundqvist tog sin examen i Grafisk design & Illustration på Konstfack 2011 och arbetar sedan dess som bildskapare, rekvisitadesigner och papperskonstnär och skapar förtrollande världar med papper och sax. Förutom reklam- och skyltningsuppdrag för företag runtom i världen har hon haft flera utställningar på teman som Summer, Paper flowers och Smaklöst. Hon har gett ut två böcker om papperskonst hos Natur & Kultur och har även skapat två bilderböcker (dessa är målade). Under våren 2022 ställde hon ut en ny serie pappersklipp med temat barn och blomster tillsammans med sin mamma keramikern Marie-Louise Sundqvist och systern Emilia Sundqvist som arbetar med textil.

Under museets populära lunchsamtal Brown Bag Lunches fördjupar vi oss i den kreativa processen tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund. Samtalen leds av copywriter och manusförfattare Paola Pellettieri.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Skissernas Museum. Innehållet i podden är skapat av Skissernas Museum och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.