Komiker och skådespelare Anna Blomberg är en mästare på karaktärer och karikaktyrer. Hon blev känd för den breda publiken med sina imitationer på Hollywoodfruarna i tv-programmet Robins. YouTube-klippen har över en miljon visningar och Anna har förutom Anna Anka och Maria Montezami även gjort parodier på Lill Babs, Mona Sahlin, Elisabeth Höglund och Jimmie Åkesson. Hon har sin egen TV-show i SVT Anna Blomberg Show, och medverkat i flera humorprogram: SNN News, Starke man, Kvarteret Skatan, Hjäp!, Morgonsoffan, Hipp Hipp och nu senast Sjukt. Som skådespelerska har hon synts i Wallanderfilmen Mordbrännaren, novellfilmen Maskeraden, Häxan Surtant, Hotell Kantarell, julkalendern Superhjältejul och Playa del Sol för att nämna några exempel. I sommar har du kunnat lyssna och skratta till Anna Blomberg i P4.


Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med spännande gäster med olika yrkesbakgrund. Samtalet leds av Paola Pellettieri.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Skissernas Museum. Innehållet i podden är skapat av Skissernas Museum och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.