Nyfiken på mindre

Tänk dig att du vaknar en morgon och plockar upp mobilen bara för att inse att ingen av dina favoritappar längre finns. Inget mer Facebook, Instagram, YouTube... Vad skulle hända egentligen om våra sociala medier släcktes ner? Det pratar Kalle och Jacqueline om i det här avsnittet och vrider och vänder på tanken. Både ur ett företagarperspektiv och privat.


Blogginlägget som nämns: Vad händer om sociala medier lägger ner?Kalle - Bli en del av min medlemssida, en plats där jag delar verktyg och inspiration för att hjälpa dig ta steget mot ett enklare liv utanför ekorrhjulet. Personlig utveckling, ekonomi, självhushållning, design och inredning: patreon.com/intooutdoor

Jacqueline - Om du också är intresserad jobbet som Virtuell Assistent, häng med mig på min Instagram @jacquelinewester och ladda ner min gratis Kom igång som VA-guide.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kalle Flodin. Innehållet i podden är skapat av Kalle Flodin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.